Hagedoren
De Echte Bakker

Niet zomaar een bakker

Niet elke bakker kan zich zo maar Echte Bakker noemen. Om Echte Bakker te worden, heb je een flinke dosis passie voor het vak nodig en we moeten aan strenge eisen voldoen. Daarom zijn we ontzettend trots dat we dit logo aan onze bakkerij mogen verbinden.

Wij zijn bewezen kwaliteitsbakker

Wij zijn bewezen kwaliteitsbakker

De producten die wij in onze bakkerij volgens eigen recept maken, worden het hele jaar door beoordeeld door het Nederlands Bakkerij Centrum. Hierbij wordt een strenge kwaliteitsnorm gehanteerd. Wordt de norm niet gehaald, dan mogen we het logo niet meer dragen.

Wij hebben oog voor u!

Wij hebben oog voor u!

In onze winkel(s) letten we op alle details. Goede hygiëne en klantvriendelijkheid staan bij ons op nummer één. Boodschappen doen moet een beleving zijn, zodat u als tevreden klant weer naar huis gaat.

Wij worden elke dag nog beter!

Wij worden elke dag nog beter!

De drang om de lat elke dag hoger te leggen, dat kenmerkt ons als Echte Bakker. Samen met onze collega’s blijven we in gesprek over het vak en leren we van elkaar. Zo kunnen we ons blijven onderscheiden en u de lekkerste producten bieden.  

Stichting Kinderprojecten Guatemala

Peter Hagedoren is mede oprichter en penningmeester van de stichting kinderprojecten Guatemala (SKG) Deze Stichting heeft als doel de kinderen in Guatemala een betere toekomst te bezorgen. De Stichting legt zich vooral toe op onderwijs voor kinderen. SKG heeft al diverse scholen gebouwd en zal hier de komende jaren mee doorgaan. Ook voor 2015 staan er weer 3 projecten op de planning.

Kijk eens op de site voor meer informatie: www.kinderprojectenguatemala.nl
Misschien wilt u ook wel donateur worden! In al onze winkels vindt U een spaarpotje waar U een bijdrage in kunt stoppen.

Erkend leerbedrijf

Winnaar Leerbedrijf van het jaar 2009!

Dat Echte Bakker Hagedoren de plek is om als leerling de fijne kneepjes van het vak te leren werd in 2009 nog eens benadrukt. Echte Bakker Hagedoren werd namelijk uitgeropen tot leerbedrijf van het jaar. Deze prestatie werd behaald door het team van de praktijk begeleiders bestaande uit Lamberts Swiers, Ron Waasdorp em Frans Kusters.

 

Hagedoren, De Echte Bakker ‘Leerbedrijf van het Jaar 2009’

Voor de persoonlijke en vakbekwame ontwikkeling van de leerling is een goed opleidingsklimaat erg belangrijk, maar ook voor het imago van de branche. Daarvoor is het nodig dat bedrijven leerlingen stimuleren en aanmoedigen, maar ook dat er een goede band is tussen het bedrijf en de opleiding. Betrokkenheid is het toverwoord.

Twaalf bedrijven waren in de race voor de titel 'Leerbedrijf van het Jaar 2009'. Drie bedrijven werden genomineerd: Ambachtelijke Bakkerij Van Esch in Zevenhuizen, Hagedoren, de Echte Bakker in Hoensbroek (beide waren vorig jaar ook genomineerd) en Banketbakkerij Van Bragt in Geldrop.

Samenspraak
Het juryrapport was echt lovend over Hagedoren, de Echte Bakker uit Hoensbroek. ‘Peter Hagendoren werkt permanent aan de verwachtingen binnen het bedrijf, naar zijn medewerkers en leerlingen toe én naar de school. Het is een sociaal bedrijf dat zich in haar omgeving manifesteert. De mens staat in het bedrijf centraal zonder de kwaliteitseisen uit het oog te verliezen. Leerlingen weten van meet af aan wat er bij bakker Hagedoren van hen verwacht wordt. Leerlingen worden gericht ingezet bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Het gesprek tussen bedrijfsleven en het bakkerijberoepsonderwijs in de regio Limburg wordt niet gemeden. Er wordt veel aandacht besteed aan het individu, maar ook aan het proces en de inhoud van opleiden in samenspraak met de school.’

Hagedoren, De Echte Bakker

Hommerterweg 119
6431 ET Hoensbroek
045-5212660
maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 07:30 - 16:00
zondag Gesloten