Als Echte Bakker ontwikkelen we regelmatig heerlijke nieuwe broden. Deze broden zijn gemaakt van de beste grondstoffen die alleen voor ons verkrijgbaar zijn.
Kom eens langs.
We laten u graag onze specialiteiten proeven.
Brikske
Een Brikske is een van de huis-specialiteiten. Echte Bakker Hagedoren is een van de weinige Limburgse bakkers die dit Oer Limburgse Roggebrood nog maakt. Het Brikske bestaat voornamelijk uit roggemeel en gebroken roggekorrels en heel veel water. Hierdoor ontstaat een stevig maar spekkig ambachtelijk stukje roggebrood. Het wordt op de stenen ovenvloer gebakken.
Boerenmik
De “Boermik” is de meergranen specialiteit van Echte Bakker Hagedoren. Het is een licht meergranen brood met meer als 12 zaden en granen. Prachtige gedecoreerd met havervlokken en lijnzaad aan de bovenkant en zonnepitten en aan de onderkant. Elke dag meerdere malen vers gebakken.